Vill du fodervärd?

 

För att kunna bedriva en sund uppfödning kan vi inte behålla alla avelskatter hemma hos oss. Det är viktigt att varje katt får sin "egentid", omvårdnad, skötsel och kärlek. Dessutom mår de inte bra när de är för många som delar samma yta. Därför söker vi ibland fodervärdar till avelskatter.

Vi söker fodervärdar till kattungar, honor liksom hanar. Kattens äganderätt skrivs över på fodervärden kostnadsfritt efter det att katten uppnått avtalade antal kullar (2 för honor och upp till fem för hanar) med minst två levande kattugar  per kull som uppnår 12 veckors ålder.  Fodervärden står för kostnaden av kastrering av katten innan ägadenrätten övergår till fodervärden.

Du som fodervärd står för omkostnaderna för vad en normal sällskapskatt kräver dvs exempelvis foder, kattsand, vaccinationer.  Vi står för allt som har med aveln och kattungarna  att göra.

Som fodervärd till en hona kommer vi att ha den hos oss vid parning samt en tid innan kattungarna föds och tills dess att de är leveransklara. Som fodervärd till en hane bör du vara väl insatt vad det innebär att ha en fertil hane hemma.

Vi finns givetvis som stöd genom hela processen, du behöver inte ha tidigare erfarenhet av avel. För att ett samarbete ska kunna fungera ska du inte bo mer än en timmes bilfärd från Bollebygd och ditt liv i övrigt skall vara ordnat.

Är du intresserad? Skriv ett mail om vad du har att erbjuda en ragdoll från S*Admire's!

Mvh
Lena och Fredrik Bråneke
0707-916363

 

Just nu har vi inga katter som söker fordervärdar.Omplaceringar: Just nu har vi inga katter som är aktuella för omplacering.